فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی

فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمي كشاورزي

تعداد صفحات :8

برنج یكی از مهمترین گیاهان زراعی بوده و دارای نقش تعیین كننده ای در اقتصاد كشور می باشد. عطر و طعم نیز از صفات مهمی است كه نقش اساسی در بازارپسندی و قیمت برنج دارد. در تحقیق حاضر نحوه توارث صفت عطر و طعم از طریق ارزیابی فنوتیپی مورد بررسی قرار گرفته است. برای تحقیق این موضوع، در سال اول رقم معطر رشتی در رقم غیر معطر IR28 تلاقی داده شد. سپس نسل F1 را در سال زراعی بعد (سال دوم) كشت كرده و بذر توده F2 از آن بدست آمد. در سال سوم بذر F2 كشت گردید. نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل فنوتیپی عطر و طعم برنج در نسل F2 نشان داد كه این صفت در مقایسه با نسبت های مختلف موجود، تنها با نسبت 15:1 (ارقام معطر: غیر معطر) با احتمال 95 درصد كنترل می شود. این مطلب بیانگر كنترل این صفت توسط دو ژن مغلوب در نسل مورد بررسی است.

كلید واژه: برنج، عطر و طعم، ارزیابی فنوتیپی، تست آللی

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی:فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی را در ادامه مطلب ببینید
فایل word بررسی نحوه توارث صفت عطر و طعم برنج از طریق ارزیابی فنوتیپی

دانلود این فایل

ends