فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف

فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :14

در كلیكای آنچوی بلافاصله پس از صید و طی نگه داری به صورت منجمد در دو برودت 18- و 30- درجه سانتی گراد طی 8 ماه (2، 4، 6 و 8)، شاخص های كیفی از جمله مقادیر رطوبت، چربی كل، عدد پراكسید، اسیدهای چرب آزاد، آهن هم، اسید تیوباربیتوریك، چربی خنثی و فسفولیپید تعیین شد. هم چنین تركیب اسید های چرب و تغییرات ممكن نیز بررسی گردید. نتایج آماری نشان داد نمونه های ماهی نگه داری شده در هر دو دما، از نظر مقادیر پراكسید، چربی خنثی و اسیدهای چرب آزاد افزایش معنی دار و مقادیر چربی كل، فسفولیپید، آهن هم، تركیب اسیدهای چرب چند غیراشباعی (Poly unsaturated fatty acid) (PUFA) و امگا -3 كاهش معنی داری در دوره نگه داری دارد (P<0.05). براساس نتایج به دست آمده از آزمون های آماری، چربی در دمای 30- درجه سانتی گراد از كیفیت بهتری برخوردار بود. هم چنین مشخص شد كه شاخص آهن می تواند توسط آزمون مولفه های اصلی (Principal control analysis) (PCA) با شاخص های كیفی مهم نظیر (PUFA) و امگا -3 گروه بندی شود.

كلید واژه: كیلكای آنچوی، نگه داری در انجماد، فساد اكسیداتیو و هیدرولیتیك، آهن هم، PUFA، امگا -3

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف وارد صفحه فروش فایل دانلودی فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

فایل word ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف

دانلود این فایل

ends