فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی

فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و  خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :13

سابقه و هدف: نتایج مطالعات مختلف اپیدمیولوژیكی در مورد رابطه بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به معمول ترین نوع سرطان كلیه یعنی كارسینومای سلول كلیوی (Renal cell carcinoma) ضد و نقیض می باشد. مطالعه اخیر به منظور بررسی بیشتر این ارتباط انجام گرفت.مواد و روشها: در مطالعه بزرگ كوهورت زنان سوئدی (Swedish mammography cohort)، اطلاعات تغذیه ای 61000 خانم سوئدی 40 تا 76 ساله از طریق پرسشنامه بسامد خوراك گردآوری شد. سپس این افراد به مدت 13 سال مورد پیگیری قرار داده شدند. 122 نفر از این زنان در طی این مدت به كارسینومای سلول كلیوی مبتلا شدند. آنالیز رگراسیون كوكس (Cox Regression) در این مطالعه به كار گرفته شد تا خطر نسبی ابتلا به كارسینومای سلول كلیوی را با 95% فاصله اطمینان تعیین كند.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد خطر ابتلا به سرطان كلیه در خانم هایی كه 5 بار یا بیشتر میوه و سبزی (با هم) در روز مصرف می كردند، نسبت به خانم هایی كه كمتر از یكبار در روز میوه و سبزی مصرف می كردند 41% كمتر است (خطر نسبی = 0.59: 95% فاصله اطمینان=1.34-0.26). هنگامی كه مصرف میوه و سبزی به طور جداگانه بررسی شد، افرادی كه بیش از 75 بار در ماه، میوه یا سبزی مصرف می كردند، به ترتیب خطر نسبی 0.59 (95% فاصله اطمینان: 1.25-0.27) و 0.06 (95% فاصله اطمینان: 1.17-0.31) نسبت به افرادی داشتند كه كمتر از 11 بار در ماه میوه یا سبزی مصرف می كردند. در بین میوه های مختلف، بیشترین نقش محافظتی در موز پیدا شد (P تست والد =0.05). در بین سبزی های مختلف، بیشترین نقش پیشگیری كننده در سبزی های ریشه ای مشاهده شد (P تست والد= 0.03). همچنین خطر ابتلا به كارسینومای سلول كلیوی با افزایش مصرف كلم سفید كاهش یافت (P تست روندی= 0.07). به علاوه، مصرف روزانه یك بار یا بیشتر سبزی سالادی تا 40% شانس ابتلا به سرطان را كاهش داد (در مقایسه با افرادی كه این سبزی ها را مصرف نمی كردند).نتیجه گیری: به طور خلاصه، نتایج این مطالعه نشان می دهد كه مصرف بالای میوه و سبزی، خطر ابتلا به كارسینومای سلول كلیوی را كاهش می دهد.

كلید واژه: كارسینومای سلول كلیوی، میوه، سبزی، زنان

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی:فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی را در ادامه مطلب ببینید
فایل word ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی

دانلود این فایل

ends