فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات

فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :12

تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره دانهال های پنج گونه مرکبات شامل بکرایی (Citrus riteculata ´C. limetta)، لیموی ولکامریانا (C. volkameriana)، نارنج (C. aurantium)، لیمو شیرین (C. limetta) و لیموی آب (C. aurantifolia) به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در گلخانه مورد بررسی قرار گرفت. دانهال های یکساله گونه های مورد مطالعه در گلدان های حاوی خاک آهکی (pH=8.2) کشت شد و آبیاری آنها با آب آبیاری حاوی غلظت های صفر، 20، 40 و 60 میلی مول در لیتر کلرید سدیم صورت گرفت. پس از انقضای مدت آزمایش، غلظت عناصر کم مصرف شامل آهن، روی، منگنز، مس، کلر و بر در شاخساره اندازه گیری شد. در تیمار شاهد، بین گونه های مورد آزمایش از نظر غلظت عناصر کم مصرف اختلاف معنی دار وجود داشت. شوری آثار متفاوتی بر غلظت عناصر کم مصرف گذاشت. تحت تاثیر شوری، غلظت آهن در شاخساره همه گونه ها به جز بکرایی و لیموشیرین افزایش و غلظت روی در شاخساره همه گونه ها به جز بکرایی کاهش یافت. بر اثر شوری، غلظت منگنز در شاخساره همه گونه ها به جز نارنج کاهش و غلظت مس تنها در شاخساره ولکامریانا کاهش یافت. شوری، غلظت کلر را در شاخساره همه گونه ها افزایش داد. در سطح شوری کم، غلظت بر در شاخساره همه گونه ها به جز نارنج، افزایش و با افزایش شوری کاهش یافت و در نارنج با افزایش سطح شوری، غلظت بر در شاخساره کاهش یافت.

كلید واژه: شوری، عناصر کم مصرف، مرکبات

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی:فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات را در ادامه مطلب ببینید
فایل word اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات

دانلود این فایل

ends