فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383

فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383 دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکي (جامعه اسلامي دندانپزشکان ايران)

تعداد صفحات :9

زمینه و هدف: دهان شویه های گیاهی از جمله داروهای گیاهی می باشند که در سال های اخیر در ایران مورد مصرف زیادی پیدا کرده اند. مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر ضد قارچ و ضد باکتری عصاره های بومادران، بابونه و ربوند در مقایسه با دهان شویه های شیمیایی کلرهگزیدین ایرانی و خارجی در سال 83 در دانشکده دندانپزشکی کرمان انجام شده است.روش بررسی: این مطالعه یک بررسی تجربی آزمایشگاهی بوده و مواد مورد بررسی شامل: قارچ کاندیداآلبیکانس، باکتری های شایع پاتوژن دهانی، عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ربوند و دهان شویه های کلرهگزیدین ایرانی و خارجی 0.2% می باشند. میکروارگانیسم ها از مرکز کلکسیون قارچها و باکتری های صنعتی و عفونی ایران خریداری شدند. عصاره های گیاهی هیدروالکلی 80% به صورت آماده از شرکت گل دارو تهیه شده و دهان شویه های کلرهگزیدین ایرانی از داروخانه و نمونه خارجی از مراکز داروهای تک نسخه ای خریداری شدند. برای بررسی اثر عصاره ها از روش رقت لوله ای و بررسی قطر هاله عدم رشد و بدست آوردن حداقل غلظت مهار کننده هر عصاره (MIC) استفاده شد. برای هر کدام از میکروارگانیسم ها از آزمون های تاییدی تشخیصی استفاده گردید و درصد و رقت عصاره ها نیز در آزمایشگاه تایید گردید. آنالیز آماری از استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون (Repeated Measure)ANOVA انجام گرفت.یافته ها: در بررسیهای حاصل از این مطالعه مشخص شد، سه عصاره از نظر اثرات ضد قارچ و ضد باکتری با هم متفاوت دارند. عصاره ربوند بیشترین اثر ضد باکتریال را از خود نشان داد. عصاره بومادران و بابونه به ترتیب در مرحله بعدی قرار داشتند. از نظر اثر ضد قارچی هر سه عصاره اثر بسیار ضعیفی نشان دادند. بین اثرات ضد باکتریال و ضدقارچی عصاره ها و دو نمونه کلرهگزیدین اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.01) به طوری که اثرات ضد قارچ کلرهگزیدین خارجی از ایرانی و هر دو گلرهگزیدین از عصاره ها بیشتر بود، ولی بین اثرات ضدقارچ کلرهگزیدین خارجی و ایرانی تفاوت معنی داری وجود نداشت.نتیجه گیری: از آنجایی که ربوند دارای اثرات ضد باکتریال قویتری نسبت به دو عصاره دیگر می باشد و از طرفی عصاره های بومادران و بابونه نیز اثرات ضد باکتریال از خود نشان دادند، لذا در ادامه مطالعه حاضر آزمایشات تخصصی و تحقیقات بالینی جهت تکمیل مطالعه حاضر توصیه می شود.

كلید واژه: بومادران، بابونه، اثر ضد قارچ، اثر ضدباکتری

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
با سلام،محصول دانلودی فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383 آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383 هدایت میشوید
فایل word بررسی آزمایشگاهی اثر عصاره های گیاهی بومادران، بابونه، ریوند بر قارچ کاندیداالبیکانس و باکتری های شایع دهانی در سال 1383

دانلود این فایل

ends