فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم كشاورزي ايران

تعداد صفحات :14

پلی ساكاریدهای غیر نشاسته ای (NSP) در صورت عدم افرودن مكمل آنزیمی به جیره باعث تحریك رشد میكروفلور روده ای و كاهش عملكرد جوجه های گوشتی می شوند. با توجه به افزایش حساسیت نسبت به استفاده از آنتی بیوتیكها در جیره، آزمایشی جهت مطا لعه اثر سطح آنزیم با و بدون استفاده از یكی از سه نوع آنتی بیوتیك مورد استفاده در صنعت طیور بر عملكرد جوجه های گوشتی انجام گرفت. این آزمایش با استفاده از روش بیولوژیكی آگاسیز و با استفاده از جوجه های نر گوشتی (768 قطعه) بر روی 36 گروه آزمایشی حاری گندم (75 درصد گندم، هراه با 25درصد جیره پایه دارای %1 نشانگر خاكستر غیر محلول در اسید در جیره نهایی) انجام گرفت. در این آزمایش اثر عمل آوری گندم كه به صورت 1- حبه شده مجددا خرد شده، 2- گندم خرد شده، اضافه كردن آنزیم آویزایم 1300 در سطح صفر، 500, 250 و 2000 واحد در كیلوگرم جیره و آنتی بیوتیك (صفر، موننسین، فلاومایسین و سالینومایسین) بر رشد، خوراك مصرفی، نسبت خوراك به افزایش وزن، انرژی قابل متابولیسم ظاهری AME)) و توسعه دستگاه گوارش تا سن 24 روزگی مورد بررسی قرار گرفت. وزن بدن جوجه های گوشتی بطور معنی داری (P<0.05) تاثیر تمامی سطوح مورد استفاده آنزیم قرار گرفت. هیچگونه تفاوت معنی داری در وزن بدن ناشی از سطوح آنزیم مورد استفاده وجود نداشت. میزان خوراك مصرفی در گروه های آزمایشی كه از جیره دارای 2000 واحد آنزیم در كیلوگرم جیره استفاده می كردند در بالاترین سطح قرار داشت (P<0.01). نسبت خوراك مصرفی به افزایش وزن نیز تحت تاثیر روش عمل آوری و افزودن آنزیم به جیره قرار گرفت. افزودن آنتی بیوتیك به جیره هیچگونه اثر معنی داری (P>0.05) بر وزن بدن، خوراك مصرفی، چسبندگی مواد هضمی در بخش بالایی روده یا میزان ابقا نیتروژن (در صد) نداشت. ابقا نیتروژن (%) تحت تاثیر تمامی فاكتورهای مورد آزمایش غیر از آنتی بیوتیك (P<0.05) قرار گرفت.

كلید واژه: آنتی بیوتیك، آنزیم، جوجه گوشتی، عمل آوری، گندم

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر وارد صفحه فروش فایل دانلودی فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

فایل word اثر عمل آوری، سطح آنزیم و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دانلود این فایل

ends